Skip To The Main Content

Nyheter & oppdateringer

Nyheter og oppdateringer

Vi oppdaterer  kontinuerlig våre Facebook sider for Remøy Management.


Følg oss på Facebook for å være oppdatert!

Leifmar Andreassen hedret med medalje for lang og tro tjeneste

by Administrator Web | mai 10, 2019

Bilete RM

Vår gode kollega Leifmar Andreassen (66) fra Fosnavåg er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste av Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Leifmar har vært ansatt i Remøy Management i 30 år og torsdag kveld ble han hedret av nåværende og tidligere kollegaer under en middag på Bogne Breseri & Catering.

Det var mange lovord å høste for æresgjesten, og ikke minst gode historier fra Leifmars karriere i Remøy Management. Latteren stod til tider i taket når det ble mimret rundt bordet.

Styreleder og reder Ståle Remøy overrakte medaljen og i talen hedret han Leifmar som trofast medarbeider gjennom alle år.

– Medaljen er et håndfast og varig bevis på Leifmar sin innsats og betydning for Remøy Management, sa han i talen.
- På hjemmesiden vår, og i møter med forbindelser, fronter vi rederiet sine verdier; erfaring, pålitelighet og tillit. I tillegg legger vi vekt på å bygge langvarige relasjoner med våre samarbeidspartnere. Leifmar har i stort monn bidratt til at vi kan definere oss med disse verdiene. Han er kunnskapsrik, nysgjerrig og tålmodig. På kontoret blir han kalt Petter Smart. Han legger ikke fra seg et uløst problem. Han er også en god læremester og forklarer tekniske løsninger på en måte som gjør at det blir forståelig for alle. I tillegg er han jovial og omgjengelig, full av gode historier og godt humør. Vi gratulerer med vel gjennomførte 30 år. Det er en glede å få overrekke Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste til Leifmar Andreassen.

Rederiet Remøy Management i Fosnavåg ble etablert i 1972 av brødrene Tore og Ståle Remøy. Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for lang og tro tjeneste for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet. Medaljen er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888.

Leave a comment

Vær oppdatert, følg oss på Facebook!